SilkSkin 90 Day Money-Back Guarantee

Wij kunnen vol vertrouwen zeggen dat wij u de beste thuis IPL laser ontharing-handset aan kunnen bieden. Vandaar dat u altijd gebruik kan maken van onze  90 dagen 100% geld-terug-garantie!

 

In het onwaarschijnlijke geval dat u geen resultaten ziet, retourneert u gewoon uw handset en wij geven u 100% van uw geld terug. Nu kun je zonder zorgen voor een zijdezachte huid.

Lees en begrijp onze algemene voorwaarden hieronder.

 

Om onze geld-terug-garantie te claimen:

 

De geld-terug-garantie is geldig op de SilkSkin IPL laser ontharing-handset.

Probeer onze handset minstens 60 dagen vanaf de datum van levering, maar niet meer dan 90 dagen.

U moet ten minste 6 behandelingen voltooien en vóór elke sessie een foto maken van de gebieden die u behandelt.

Als er geen merkbare resultaten in haarvermindering zijn, e-mail uw 6 foto's naar ons op info@silkskinn.com met uw bestelnummer en wij zullen uw aanvraag beoordelen.

Alle 90 dagen geld-terug-garantie-aanvragen MOETEN binnen 90 dagen na ontvangst van uw handset worden ingediend.

ALLE afbeeldingen MOETEN geldige tijd- en datumstempels hebben

Als uw aanvraag niet voldoet aan onze retourcriteria, wordt u niet goedgekeurd voor een terugbetaling. Onvolledige of onleesbare claims worden niet terugbetaald.

Indien goedgekeurd, zullen we u de aankoopprijs van de handset terugbetalen (op het moment van bestelling), zodra de handset is teruggestuurd naar ons magazijn *.

De grootste bepalende factor voor een succesvolle behandeling is het gewoon consequent gebruiken, zoals geadviseerd, en gedurende de aanbevolen periode.

 

Voor degenen die niet consistent zijn met hun behandelingen, zullen hun resultaten dit weerspiegelen. We kunnen niet bepalen hoe vaak u uw handset gebruikt of hoe de handset wordt gebruikt.

 

Zorg ervoor dat de gedetailleerde gebruikershandleiding grondig wordt gelezen en begrepen. Als de handset niet correct is gebruikt en volgens de instructies, wordt de terugbetaling niet goedgekeurd.

 

We behouden ons het recht voor om een ​​terugbetaling te weigeren in het geval dat we niet (redelijk handelend) tevreden zijn met de ondersteunende bewijzen die u ons verstrekt.

 

De portokosten en het proces om de handset naar ons terug te sturen (na goedkeuring door ons Resultaten-team) vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van de eiser en verzendkosten voor retourzending worden niet terugbetaald.

 

We adviseren om de handset via traceerbare post te retourneren. We kunnen niet garanderen dat alle retourzendingen ons zullen bereiken, tenzij ze worden gevolgd.

 

* We vragen alle klanten om maximaal 2 werkdagen de retour te verwerken nadat deze in ons magazijn is aangekomen *