Returns

SilkSkin biedt  90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Hoe werkt dat?

Probeer onze handset minstens 60 dagen vanaf de datum van levering, maar niet meer dan 90 dagen.
U moet ten minste 6 behandelingen voltooien en vóór elke sessie een foto maken van de gebieden die u behandelt. Vergeet niet dat u voor elke sessie dient te scheren. 

Als er geen merkbare resultaten in haar vermindering zijn kun u ons per mail 6 foto's sturen dit mag naar info@silkskinn.com met uw bestelnummer en wij zullen uw aanvraag beoordelen.

Alle 90 dagen geld-terug-garantie-aanvragen MOETEN binnen 90 dagen na ontvangst van uw handset worden ingediend.

ALLE afbeeldingen MOETEN geldige tijd- en datum stempels hebben
Als uw aanvraag niet voldoet aan onze retour criteria, wordt u niet goedgekeurd voor een terugbetaling.

Onvolledige of onleesbare claims worden niet terugbetaald.

Indien goedgekeurd, zullen we u de aankoopprijs van de handset terugbetalen na ontvangst van uw retourzending in ons magazijn. 


Als uw product defect is en dit moet worden vervangen, volgt u deze instructies:

  • Maak een duidelijke video van het defect.
  • E-mail info@silkskinn.com met een zin over het defect en uw video bijgevoegd.
  • Vul het toegestuurde retourformulier in welke u ontvangt na aanmelding en goedkeuring van uw retour. Indien deze niet bijgesloten zit wordt uw retour niet in behandeling genomen.
  • Na goedkeuring stuur je je product terug zoals aangegeven met alle inhoud naar het door ons opgegeven retouradres. 
  • U bent ten alle tijden verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel, dit geld ook voor als het artikel zoek is door een andere partij. Verzendkosten worden niet terugbetaald.
  • Een vervanging van uw product wordt verwerkt zodra wij het defecte product hebben ontvangen.
  • U hebt 12 maanden vanaf de bestelde datum om een ​​garantieaanvraag te verwerken.

Aankopen via Klarna:

Als u uw aankoop heeft gedaan via de betaalmethode Klarna, heeft u het recht om de via Klarna gekochte goederen te retourneren binnen 14 dagen na dat u het product heeft ontvangen en het in ongerepte staat is. d.w.z. niet geopend.

Aanvragen/retourzendingen die niet aan bovenstaande criteria voldoen, worden niet goedgekeurd of in behandeling genomen, stuurt u toch uw product retour zonder aanvraag dan wordt deze niet verwerkt en vervalt voor u het recht op de teruggaaf van de aankoopprijs.

Wenst u de ongegronde retourzending weer te ontvangen dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Deze dient u dan eerst over te maken op het door ons doorgegeven rekeningnummer, pas na ontvangst van de verzendkosten wordt u product opnieuw aan u aangeboden. 

Indien u aangeeft dat u ons, na goedkeuring,  een retour verzonden heeft maar wij deze niet ontvangen hebben en u geen traceerbare verzendservice of verzendverzekering gebruikt heeft zijn wij niet aansprakelijk voor het zoekraken van uw retourzending. 

Team SilkSkin